News RSSVerzorging van het ecosysteem in een fles

Handige tips om jouw ecosysteem happy te houden: 1 ) Zet het ecosysteem op een lichte plaatsZet het ecosysteem op een lichte plek, maar niet in het volle zonlicht. Zorg dat er geen directe zonnestralen op het ecosysteem komen. Ongeveer 1 meter van een raam is een perfect plekje. Bij een raam op het noorden mag het ecosysteem wel wat dichterbij staan. 2 ) Houd het condens in de gatenBij voldoende zonlicht is het ecosysteem in staat om voor de fotosynthese te zorgen waardoor de kringloop ontstaat van water en zuurstof. Kijk dus regelmatig naar de fles. Het meeste condens ontstaat in de ochtend en in de avond. Er is te veel condens als je de planten niet meer kunt...

Lees meerHeerlijke herfst

De heerlijke herfst! Buiten verschijnen de prachtigste kleuren. Tijd om het seizoen ook binnen te halen en het extra gezellig te maken. Zet een uitbundig, fris en vrolijk veldboeket met mooie warme tinten op tafel. Plaats in een grote vaas enkele grove en grote takken met rozenbottels. Of plaats een lang bloeiende plant op een prominente plaats in de huiskamer zoals de fleurige groot bloemige Chinese roos. Zo heb je binnen no time je interieur een herfst boost gegeven en het werkt bovendien preventief tegen de herfst/winter blues :)

Lees meerWekelijks verse bloemen

Wanneer je bloemen neerzet, geeft dat meteen een welkom gevoel. Met zorg onderhouden, kleurrijk en fris! Voor de lingerie speciaalzaak Belle Dentelles in Krommenie zorg ik met veel plezier voor een mooi en verrassend wekelijks baliestuk. Uiteraard passend bij de huidige kleuren in de collectie van in de winkel.

Lees meerSeizoensdecoractie

Voor de prachtige locatie De Watertoren in Assendelft heb ik de tafeldecoratie stukken gemaakt voor de Paasdagen.  De voorjaarsstdecoratie past goed bij de moderne huisstijl en inrichting. Elke tafel is voorzien van een uniek exemplaar, waardoor het een vrolijk en fris geheel is geworden.  Ook voor de overige seizoenen en feestdagen is heel goed de decoratie aan te passen. Vaak haal ik groenmateriaal wat er op dat moment groeit en bloeit naar binnen om te verwerken in de arrangementen. 

Lees meerBeplanting Odion

Voor de gloednieuwe locatie van Odion, een wooninstelling voor mensen met een beperking, is gekozen voor een warm, eigentijds en fris interieur. In samenwerking met de interieurstylist is aan de hand van de wensen van Odion, het doel van de ruimtes en aan de hand van moodboards en kleurenthema's de uiteindelijke plantenselectie tot stand gekomen. Het resultaat is eeen prachtig nieuw en fijn huis voor de toekomstige bewoners.

Lees meer