News RSSHeerlijke herfst

De heerlijke herfst! Buiten verschijnen de prachtigste kleuren. Tijd om het seizoen ook binnen te halen en het extra gezellig te maken. Zet een uitbundig, fris en vrolijk veldboeket met mooie warme tinten op tafel. Plaats in een grote vaas enkele grove en grote takken met rozenbottels. Of plaats een lang bloeiende plant op een prominente plaats in de huiskamer zoals de fleurige groot bloemige Chinese roos. Zo heb je binnen no time je interieur een herfst boost gegeven en het werkt bovendien preventief tegen de herfst/winter blues :)

Lees meerWekelijks verse bloemen

Wanneer je bloemen neerzet, geeft dat meteen een welkom gevoel. Met zorg onderhouden, kleurrijk en fris! Voor de lingerie speciaalzaak Belle Dentelles in Krommenie zorg ik met veel plezier voor een mooi en verrassend wekelijks baliestuk. Uiteraard passend bij de huidige kleuren in de collectie van in de winkel.

Lees meerSeizoensdecoractie

Voor de prachtige locatie De Watertoren in Assendelft heb ik de tafeldecoratie stukken gemaakt voor de Paasdagen.  De voorjaarsstdecoratie past goed bij de moderne huisstijl en inrichting. Elke tafel is voorzien van een uniek exemplaar, waardoor het een vrolijk en fris geheel is geworden.  Ook voor de overige seizoenen en feestdagen is heel goed de decoratie aan te passen. Vaak haal ik groenmateriaal wat er op dat moment groeit en bloeit naar binnen om te verwerken in de arrangementen. 

Lees meerBeplanting Odion

Voor de gloednieuwe locatie van Odion, een wooninstelling voor mensen met een beperking, is gekozen voor een warm, eigentijds en fris interieur. In samenwerking met de interieurstylist is aan de hand van de wensen van Odion, het doel van de ruimtes en aan de hand van moodboards en kleurenthema's de uiteindelijke plantenselectie tot stand gekomen. Het resultaat is eeen prachtig nieuw en fijn huis voor de toekomstige bewoners.

Lees meerVakantietips

Ga je binnenkort op vakantie en wil je dat jouw planten er nog net zo fris en fruitig uitzien als je terugkomt? Check dan deze tips!  Vraag iemand om de planten te verzorgen. Ga je een paar weken weg, dan is het wel zo fijn voor de planten dat ze regelmatig water krijgen.... De oppas gaat natuurlijk onwijs zijn best doen op deze belangrijke taak en geeft ruimshoots water. Let er dus op dat de planten niet worden verzopen.  Zet de planten op een beschutte plek. Plaats de planten op een plekje met indirect zonlicht. Want hoe meer zonlicht en hoe hoger de temperatuur des te meer water zal je plant verbruiken. Je kunt de planten bij elkaar zetten met...

Lees meer