News — groendecoratie RSS
Zelf maken is leuker! DIY ecosysteem clean up.

De afgelopen tijd is het helaas heel lastig gebleken met alle maatregelen en qua groepsgrote en voorzorgsmaatregelen om workshops, events en opknapbeurten te organiseren, dus wacht niet langer en ga thuis lekker zelf aan de slag: Do It Yourself!Onderstaand vind je een DIY voor iedereen die zelf zijn of haar ecosysteem wil opknappen; bekijk de korte video en neem het stappenplan door. Wanneer de omstandigheden het weer toe laten, zullen we weer opknapbeurten op locatie organiseren.     

Lees meerSeizoensdecoractie

Voor de prachtige locatie De Watertoren in Assendelft heb ik de tafeldecoratie stukken gemaakt voor de Paasdagen.  De voorjaarsstdecoratie past goed bij de moderne huisstijl en inrichting. Elke tafel is voorzien van een uniek exemplaar, waardoor het een vrolijk en fris geheel is geworden.  Ook voor de overige seizoenen en feestdagen is heel goed de decoratie aan te passen. Vaak haal ik groenmateriaal wat er op dat moment groeit en bloeit naar binnen om te verwerken in de arrangementen. 

Lees meerPlantenhangers

Voor een echt meidenevent: het 'Tina Festival 2017' maakte ik verschillende plantenhangers. Super leuk om te doen! Regelmatig maak ik plantenhangers op bestelling voor in of rondom het huis, de kantine, het kantoor, de winkel of het restaurant. Wil je ook een plantenhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden en ontvang een custom made plantenhanger! Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, of zoek je een leuk uitje om met vriendinnen/ familie/ collega s te doen check dan de workshops en knoop zelf je eigen en unieke exemplaar

Lees meer