Vrolijke winterdagen


Zelfs op de donkerste winterdag kun je nog opgevrolijkt worden met een boeket. Bloemen maken je blij! Een boeket doet wonderen in een huiskamer. Bloemen zorgen voor een warme, vrolijke, prettige sfeer en geven een gezelligheidsgevoel. 

Een mooi en royaal boeket is een fantastisch cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Wat de gelegenheid ook is; bloemen zijn altijd het perfecte geschenk om te geven. Helemaal voor iemand die alles al heeft.

Maar is het dan niet erg dat de bloemen niet eeuwig houdbaar zijn? Nee zeker niet, juist niet. Van bloemen moet je minimaal een a twee weken genieten. En daarna is er weer plaats voor een nieuw boeket of iets anders. Geniet dus van het hier en nu!

De boeketten zijn opgemaakt met verschillende soorten bloemen. Hele verfijnde bloemen, bloemen nog in de knop of al bloeiende bloemen, flexibele, stevige en grove stellen worden afgewisseld met takken. Hierdoor zal je het boeket als het ware zien ontwikkelen. Sommige bloemen zullen wellicht eerder vergaan, deze kun je uit het boeket halen waardoor er een nieuwe compositie ontstaat en het geheel toch weer op en top straalt!

Juist het gehele verloop; dat is de charme van een boeket.