Bedrijfsbeplanting


bedrijfsbeplanting

Creeer een stijlvolle en prettige werkruimte door planten toe te voegen als vast onderdeel van het interieur. Planten zorgen niet alleen voor een prettige sfeer, ze zuiveren bovendien de lucht, houden de luchtvochtigheid beter in balans en verminderen het stress niveau.

Voor elk bedrijf wordt een specifiek plantenplan op maat gemaakt. Passend bij de huisstijl. De plantenselectie is daarbij afgestemd op de betreffende ruimte en de lichtinval.

Er zijn verschillende opties mogelijk voor de bedrijfsbeplanting. De meeste bedrijfsbeplanting wordt geleverd op basis van hydrocultuur. De planten op hydrocultuur kun je na aanschaf vrij gemakkelijk zelf onderhouden. Je kunt er ook voor kiezen om het onderhoud van de planten te laten verzorgen. Hierbij heb je helemaal geen omkijken naar de verzorging en het onderhoud van de planten.

Tevens is het een optie de planten te leasen. Hierbij blijven de planten eigendom van Floriset en huur je de planten en de materialen zoals plantenpot en/of zuil. Het lease bedrag is inclusief verzorging, de plant wordt daarbij twee tot een keer per maand onderhouden. 

Voor meer informatie neem contact op via: 0624423599 of via info@floriset.nl