Ecosysteem en terrarium


Een ecosysteem is super cool! - De plantjes kunnen binnen de afgesloten ruimte prima voor zichzelf zorgen. Je hebt er bijna geen omkijken naar de flessentuin. Binnen in de fles ontstaat een kringloop, waardoor het systeem zelfvoorzienend is. Het enige wat je hoeft te doen, is de planten bewonderen! Je kunt het systeem af en toe draaien en bij te veel condens laten luchten.

Het ecosysteem bestaat uit verschillende soorten plantjes. Je kunt altijd je wensen doorgeven, neem daarvoor contact op om te kijken wat mogelijk is. De ecosystemen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten flessen, maar ook in weckpotten.

Onderhoud - Je kunt je ecosysteem af en toe laten snoeien mocht het nodig zijn. Verder kan het voorkomen dat er bladeren of plantjes afsterven, of er verschijnen leuke paddestoelen, ook dat hoort bij het ecosysteem - circle of live - het ecosysteem zal het zelf weer opruimen. Bekijk hier de ecosystemen.

Terrarium - De terraria zijn opgemaakt met coole cactussen en vetplantjes. Zo heb je een heel weer een heel ander mooi landschap om naar te kijken. Ook dit terrarium is super makkelijk in onderhoud. Bekijk het terrarium.

Jouw bestelde ecosysteem in fles of terrarium wordt persoonlijk afgeleverd in Zaanstad; Zaandam, Koog aan de Zaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk, Krommenie,  Westzaan, Oostzaan, Assendelft. Waterland; Purmerend, Kwadijk, Middelie, Edam etc. Amsterdam Noord, Amstelveen en Kennemerland. 

Ecosysteem en terrarium bestellen