Hoe werkt het?


Via de webshop bestel je snel en gemakkelijk boeketten en planten voor jezelf of om cadeau te doen!

  • Boeket en plant v/d week (direct leverbaar)

De boeketten van de week bestaan uit de meest bijzondere bloemen van dit moment. Het spreekt voor zich: elke week worden er nieuwe 'specialiteiten' samengesteld. Deze boeketten zijn op voorraad en kunnen dus dezelfde dag nog worden bezorgd.
Naar boeketten van de week

Hetzelfde geldt voor de bestelling van planten uit de selectie 'boeket en plant van de week' deze zijn vrijwel direct leverbaar. Voor de bestelling van overige planten houd rekening met 1 a 2 leverdagen, tenzij anders staat aangegeven. 

  • Aflevering volgende week of op een later moment

Heb je volgende week of later een boeket nodig? No worries vul het bestelformulier in en wij zorgen dat het in orde komt. Desgewenst ontvang je een email waarmee je uit het huidige weekaanbod kunt kiezen of wij kunnen de keuze voor je maken.
Naar boeketten bestellen voor een later moment

  • Boeketten op bestelling (twee dagen van te voren)

De boeketten op bestelling bestaan uit een 'vast' assortiment waaruit je een keuze kunt maken. N.B. Geef twee, maar minimaal 1 dag van te voren je bestelling door, zodat we jouw boeket op tijd kunnen verzorgen. 
Naar boeketten op bestelling

  • Bezorgingsgebied 

Het bezorgingsgebied is Amsterdam Noord, Kennemerland, Zaanstad & Waterland. Valt het afleveradres buiten dit gebied. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

  • Je ontvangt bloemen van het seizoen

De bloemen worden geleverd door de veiling en groothandels, lokale kwekers of komen uit een pluktuin en zijn altijd vers. Alleen de mooiste bloemen worden handmatig geselecteerd voor in jouw boeket. 

  • Gemakkelijk, snel & bijzonder

Bestel eenvoudig mooie bloemen en planten online. Geef een waardevol, origineel, vrolijk en mooi boeket cadeau of bestel kwalitatieve bloemen voor jezelf waar je lang plezier van zult hebben! Voor meer informatie, neem dan contact op.

Heb je een speciaal verzoek of wil je met regelmaat op een vast moment bloemen ontvangen, ook dat kan!
Bekijk de mogelijkheden van de abonnementen

Alles is 'handmade with love' en Floriset doet met plezier een stapje extra en maakt graag iets speciaals voor je! Kijk onder 'blogs' in het bovenstaande menu voor meer informatie.  

  •  Wij denken aan het milieu

Het assortiment bestaat waar mogelijk uit duurzaam en biologisch geteelde producten, diemet oog voor het milieu zijn geproduceerd. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van lokale (duurzame) leveranciers. De bloemen worden dagelijkse en in kleine aantallen ingekocht, zo gaan we verspilling tegen.

Floriset rijdt op CNG - 'Groengas'. Groengas is de duurzame variant van aardgas en wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot aardgaskwaliteit. De bron van het Groengas van OrangeGas is rioolwaterzuivering, afvalverwerking en GFT. Meer weten bekijk hier op YouTube het filmpje over CNG

Het verpakkingsmateriaal is zoveel mogelijk recyclebaar, hiermee dragen we bij aan een groenere wereld!