Over Floriset


Floriset is ontstaan vanuit mijn passie voor bloemen en planten. Het viel mij op dat er nauwelijks bloemen en planten te vinden waren die ik zocht: eigentijdse, kwalitatieve, bijzondere, wilde en toch elegante boeketten en hippe planten. Het idee voor een eigen webshop was geboren en ik begon steeds vaker boeketten te maken waarmee ik mijn ‘streetwise stijl’ verder heb kunnen ontwikkelen. Inmiddels ben ik nu mijn droom aan het waarmaken: een eigen online flower en planten shop! En wie weet… misschien groeit de online shop ooit uit tot een fysieke winkel.

Ik maak graag items op maat, dus als je naar 'iets' opzoek bent, laat het vooral weten. Dat kan zijn een speciaal boeket of de aankleding voor een event in een bepaalde kleurstelling of als je opzoek bent naar de juiste beplanting passend bij jouw interieur of huisstijl.
In de shop vind je spraakmakende items die direct leverbaar zijn en die op bestelling gemaakt worden. Voor events en bruiloften worden jouw arrangementen speciaal op maat gemaakt. Heb je binnenkort bloemen of planten nodig? Aarzel niet om contact op te nemen. Daarin kan ik vrijblijvend met je bespreken wat ik voor je kan betekenen. Bestellingen kun je doorgeven via de webshop, telefoon of mail. 

De boeketten van Floriset zijn origineel, vol, kleurrijk, wild en elegant tegelijk. Geen tuttige perfecte ronde boeketten, maar stijlvol, vrolijk en losjes gebonden. Wekelijks worden er met de beste seizoensbloemen nieuwe boeketten gecreeërd. Ik werk zoveel mogelijk met duurzame en biologisch geteelde producten geleverd door lokale leveranciers. Floriset rijdt rond op GroenGas. 

Wat betekent Floriset, of waar komt de naam vandaan? Floriset is een bestaande meisjesnaam, die ik erg mooi vind. Floriset kan vrij vertaald worden naar een ander woord voor boeket: Flori = bloem en Set = bij elkaar horend.

Dagelijks stel ik het assortiment met premium kwaliteit bloemen en planten samen zodat het vers, verrassend en divers is. Ik kan haast niet wachten om daarmee de creaties samen te stellen. Ik vind het echt ongelofelijk gaaf om elke dag te werken met prachtige natuurlijke producten en om nieuwe klanten te ontmoeten. Het is geweldig om een tastbaar arrangement neer te zetten. Vanwege de natuurlijke producten blijft het samenstellen elke dag weer een uitdaging en is elk boeket en beplantingsproject net even anders. Natuurlijk is het ontzettend vroeg opstaan, hard werken maar het is vooral heel veel fun!

Volg @floriset_flowers voor een dagelijkse dosis bloem en planten updates via Instagram, Facebook en Pinterest