Over Floriset


De boeketten van Floriset zijn origineel, vol, kleurrijk, wild en elegant tegelijk. Geen tuttige perfecte ronde boeketten, maar stijlvol, vrolijk en losjes gebonden. Wekelijks worden er met de beste seizoensbloemen nieuwe boeketten gecreërd. Ik werk zoveel mogelijk met duurzame en biologisch geteelde producten geleverd door lokale leveranciers.

Wat betekent Floriset, of waar komt de naam vandaan? Floriset is een bestaande meisjesnaam, die ik erg mooi vind. Floriset kan vrij vertaald worden naar een ander woord voor boeket: Flori = bloem en Set = bij elkaar horend.

Floriset is ontstaan vanuit mijn passie voor bloemen. Voordat ik in de bloemen en planten begon, was ik werkzaam in het marketing & communicatie vakgebied. Maar ik wilde juist veel meer creatief met mijn handen werken en het liefst niet op een kantoor. Het viel mij op dat er nauwelijks bloemen en planten te vinden waren die ik zocht: eigentijdse, kwalitatieve, bijzondere, wilde en toch elegante boeketten en hippe planten. Het idee voor een eigen webshop was geboren en ik begon steeds vaker boeketten te maken waarmee ik mijn ‘streetwise stijl’ verder heb kunnen ontwikkelen. Inmiddels ben ik nu mijn droom aan het waarmaken: een eigen online flower en planten shop! En wie weet… misschien groeit de online shop ooit uit tot een fysieke winkel.

Dagelijks stel ik het assortiment met premium kwaliteit bloemen en planten samen zodat het vers, verrassend en divers is. Ik kan haast niet wachten om daarmee de creaties samen te stellen. Ik vind het echt ongelofelijk gaaf om elke dag te werken met prachtige natuurlijke producten en om nieuwe klanten te ontmoeten. Het is geweldig om een tastbaar arrangement neer te zetten. Vanwege de natuurlijke producten blijft het samenstellen elke dag weer een uitdaging en is elk boeket en beplantingsproject net even anders. Natuurlijk is het ontzettend vroeg opstaan, hard werken maar het is vooral heel veel fun!

In de shop vind je spraakmakende items die direct leverbaar zijn en die op bestelling gemaakt worden. Voor events en bruiloften worden jouw arrangementen speciaal op maat gemaakt. Heb je binnenkort bloemen of planten nodig? Aarzel niet om contact op te nemen. Daarin kan ik vrijblijvend met je bespreken wat ik voor je kan betekenen. Bestellingen kun je doorgeven via de webshop, telefoon of mail. 

Volg @floriset_flowers voor een dagelijkse dosis bloem en planten updates via Instagram, Facebook en Pinterest